missiewie is lb contactlinks

laurence boxus heeft een doorgedreven passie voor alles wat stijlvol is en weet daarom ook hoe zij ieders persoonlijkheid kan laten stralen door de keuze van de juiste outfits, accessoires en make-up. via persoonlijke begeleiding helpt zij de eigen stijl te ontdekken en hiermee bewust om te gaan. 
als gastvrouw nodigt u vriendinnen, collega's, kennissen, … uit bij u thuis. in een ontspannen sfeer maakt laurence boxus u wegwijs in de vaardigheden om stijlvol gekleed te gaan. ze leert u basistechnieken en brengt u tips and tricks aan waarmee iedereen meteen mee aan de slag kan!

de formules

look into the world of style
fashions fade, style is eternal
yves saint-laurent (1936-2008) - modeontwerper

aan de hand van concrete voorbeelden en eigen ervaringen ontdekken we technieken om kleding aan te passen aan ieders silhouet. we leren op welke manier men met een aantal basisstukken een eindeloos aantal kledingcombinaties kan maken. iedereen gaat naar huis met een duidelijker inzicht in what to wear and not to wear alsook met een hoop tips and tricks die elkeen in haar outfits meteen zal kunnen toepassen!

look into colors
there are not more than five primary colors (blue, yellow, red, white and black), yet in combination they produce more hues than ever can be seen.

anonymous

via een eerste kennismaking met de kleurentheorie en het uitgebreide gamma aan kleuren, leren we deze van elkaar te onderscheiden door ze in warme en koele kleurgroepen onder te brengen. we ontdekken wat kleuren met ons doen en op welke manier we ervoor kunnen zorgen dat ze onze uitstraling en persoonlijkheid nog meer kunnen flatteren.

lovely looks
i love the confidence that makeup gives me.
tyra banks - model

we leren de basistechnieken om een 'naturel' of een dagmake-up aan te brengen, en hoe we deze kunnen omtoveren tot een feest make-up. na afloop zal u de technieken om foundation, concealer, oogschaduw en eyeliner aan te brengen perfect onder de knie hebben! voor iedere deelneemster is een penselenset voorzien die zij na afloop kan meenemen.

tarieven >