missiewie is lb contactlinks

laurence boxus heeft een doorgedreven passie voor alles wat stijlvol is en weet daarom ook hoe zij ieders persoonlijkheid kan laten stralen door de keuze van de juiste outfits, accessoires en make-up. via persoonlijke begeleiding helpt zij de eigen stijl te ontdekken en hiermee bewust om te gaan. 
*workshop: voor een workshop is een minimum van 5 personen nodig (1 gastvrouw + 4 genodigden) en een maximum van 8 personen (inclusief de gastvrouw). indien een genodigde annuleert dient de gastvrouw voor vervanging te zorgen indien het minimum van 4 genodigden niet wordt gehaald.

de gastvrouw legt samen met laurence boxus een datum vast. de gastvrouw nodigt persoonlijk haar gasten uit en houdt laurence boxus op de hoogte over het aantal deelnemers ten laatste 1 week op voorhand. laurence boxus zal de deelnemers per email een bevestiging sturen met alle praktische informatie omtrent locatie, uur van aanvang, etc. hiervoor zal zij aan de gastvrouw de emailadressen van de deelnemers vragen.

*individuele analyse: een individuele analyse wordt steeds voor max. 1 persoon uitgevoerd. dit is een bewuste keuze om een individuele en persoonlijke aanpak te waarborgen.

*aanwezigheid: uit respect voor de andere deelnemers wordt gevraagd om zo stipt mogelijk aanwezig te zijn in geval van de workshops.
zowel bij de individuele analyses als bij de workshops wordt gevraagd om te verwittigen in geval men te laat zal aankomen. bij een individuele analyse verwittigt men laurence boxus op 0499 58 54 39 en in geval van een workshop kan dit laurence boxus of ook de gastvrouw zijn.

*shop the looks: bij een eerste sessie zal steeds vooraf een intakegesprek plaatsvinden. vanaf de eerstvolgende sessies zullen de details telefonisch kunnen besproken worden en zal de sessie per uur worden gerekend aan 65€/uur.

< terug