missiewie is lb contactlinks

laurence boxus heeft een doorgedreven passie voor alles wat stijlvol is en weet daarom ook hoe zij ieders persoonlijkheid kan laten stralen door de keuze van de juiste outfits, accessoires en make-up. via persoonlijke begeleiding helpt zij de eigen stijl te ontdekken en hiermee bewust om te gaan. 
*reservatie: u kan een individuele analyse of een workshop telefonisch reserveren op 0499 58 54 39 of via email: info@laurenceboxus.be. het tijdstip wordt in overleg met laurence boxus vastgelegd.

*prijzen: alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% btw.

*kilometer-vergoeding: voor de individuele stijlanalyses wordt een kilometervergoeding van 0,38€/km aangerekend vanaf 25km, gerekend op basis van de routebeschrijving via mappy.be en vertrekkend vanuit de zwarthoutstraat 13, 2550 waarloos. de kilometervergoeding is van toepassing op de afstand vanaf 25km.

*voorschot: bij het reserveren van een individuele analyse of een workshop, wordt een voorschot van 40€ gevraagd. deze kan worden overgeschreven op het rekeningnummer 001-6598825-88 op naam van laurence boxus, zwarthoutstraat 13, 2550 waarloos, met vermelding van uw naam en de gereserveerde datum.
het voorschot dient binnen de 14 dagen na reservatie te worden betaald. indien het bedrag niet werd betaald binnen deze termijn behoudt laurence boxus zich het recht om de reservatie te annuleren.

*annulatie: mocht u om één of andere reden niet aanwezig kunnen zijn op de gereserveerde datum (zowel in geval van een individuele analyse als van een workshop), dan kan u deze verplaatsen naar een andere datum op voorwaarde dat u binnen de 48uur voor de aanvankelijke gereserveerde datum contact opneemt met laurence boxus op 0499 58 54 39 of via email: info@laurenceboxus.be. het voorschot wordt behouden voor de nieuwe datum of als compensatie bij laattijdige annulatie of no-show.

meer >